Powered By Blogger

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Τραβώντας Σου Το Χαλάκι!






Είσαι χαλαρός, έχεις περάσει άπειρες μοναξιές και συζητήσεις με το άλλο σου εγώ,μεγαλώνεις, ωριμάζεις, βλέπεις τη ζωή σου με το μικροσκόπιο,σε κρίνεις, σου γκρινιάζεις,σ’αγαπάς, σε μαλώνεις!
Έχεις κατασταλάξει λες, και έχεις κόψει και αζιμούθιο στη πορεία σου και δύσκολα παρεκκλίνεις!
Καλά τα λες ,καλά τα κάνεις κιόλας! 
Είσαι λες , σίγουρος και για όλα προετοιμασμένος ,έχεις περάσει τα σαράντα κύματα και ξέρεις , έχεις φτιάξει τα οχυρά σου και πιστεύεις ότι είσαι καλά προστατευμένος ,δεν αφήνεις και πολλά περιθώρια για προσέγγιση παρά μέχρι εκεί που θες και μπορείς ,καμιά φορά βέβαια από τη μεγάλη σου σιγουριά βλέπεις και λίγο αφ’υψηλού το κόσμο γύρο σου! Ε όχι! Κάποια στιγμή την πατάς! Και μάλλον από ‘κει που δεν το περιμένεις! Κάποιος άλλος σίγουρα έχει περάσει ένα κυματάκι παραπάνω από σένα και ας μη του φαίνεται!     
                                                                                                                 
Αλλά δεν μου λες ,όταν θα βρεθεί έστω και ένας να καταλάβει από που κλείνει το κουμπάκι του  συναγερμού σου τι θα κάνεις????
Έχεις αρκετές επιλογές!
Βρίσκεις καινούριο κωδικό στα γρήγορα...κάνεις δεν θα το πάρει πρέφα,συνεχίζεις λες και δεν συνέβη τίποτα....και εγωιστικά δεν ακούς και δεν βλέπεις!
Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση ν’αφήσεις  τη σειρήνα να χτυπάει μες στα αυτιά σου μέχρι να πάρεις την απόφαση ότι την πάτησες και μάλλον τσάμπα τόσο καιρό περηφανευόσουν για τις αυτοάμυνες σου!
Ακόμα καλύτερα,απλά ευχαριστείς που κάποιος τουλάχιστον σε  κατάλαβε και δεν χρειάζεται να κρύβεσαι στα σκοτάδια του εγώ σου! Πόσο κρίμα που  πίστευες ότι δεν υπάρχει!(και ας μην έχει σιδερωμένες κάλτσες!)
Όμως σκέψου και το χειρότερο κομμάτι του εγώ σου... ...τραβώντας σου το χαλάκι κάτω από τα πόδια να μείνεις κάτω για πάντα αγκαλιά με τη παρκετέζα....από φόβο μήπως ξαναπέσεις και ξαναπέσεις! Τι κρίμα! Τσάμπα τόσες ώρες μοναξιάς και εξερεύνησης! Στράφι πάνε όλα από φόβο!

Ποιος ξέρει όμως  τελικά??? Θα δείξει το χαλάκι!

1 σχόλιο: