Powered By Blogger

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ένα Βήμα Πριν Την Ενηλικίωση!



Στις περισσότερες συζητήσεις μας και εκεί που το κλίμα βαραίνει μετά τα 5 σφηνάκια long island, κεντρικό θέμα καημού είναι η «γυμνή» αλήθεια!
Ξέρεις ,αυτή που οι περισσότεροι από μας λένε έξω από τα δόντια και περιμένουν –απαιτούν- το ίδιο από τους άλλους…. Και τέτοιου είδους ανωμαλίες εγκεφαλικές!
Τύπου :για μένα είσαι η πιο όμορφη, πιο έξυπνη πιο καλοντυμένη και παρόμοιες βαθυστόχαστες αρλούμπες!
Αν όμως πιστεύεις ότι λες την αλήθεια , άρα αντέχεις να την ακούσεις κιόλας προσπάθησε να συναναστραφείς έστω για μισή ώρα με ένα παιδί!
Άκου και δες τον κόσμο από τη δική του σκοπιά!
Πώς του φαινόμαστε εμείς οι μεγάλοι που δεν ζητάμε συγνώμη ποτέ, που τρώμε με τα χέρια, που λέμε κακές κουβέντες και βλέπουνε συνέχεια τηλεόραση!
Που φωνάζουμε επειδή καταλάθος κάποιος μας πέταξε την εφημερίδα-λες και δεν υπάρχει άλλη στο κόσμο ετούτο- και επειδή δεν βρήκαμε στο νούμερο μας ένα πουά πουκάμισο.
Πόσες φορές δεν έχεις κάτσει με τις ώρες να σκεφτείς , τι δώρο θα πάρεις στη Κατίνα  για να βγάλεις την υποχρέωση που σου βρήκε πρώτο τραπέζι πίστα στο Ρουβα…ενώ έχεις πολλές πιθανότητες να λάβεις ένα μοναδικό λουλουδάκι από το 5χρονο φιλαράκι σου ,που το έκοψε  μόνο για σένα για να μυρίζει ωραία το δωμάτιο σου….και σαφώς να πλαντάξεις στο κλάμα γιατί το δώρο του είναι μοναδικό,
υπέροχο και πάνω απ’όλα αυθόρμητο.
Και πίστεψέ με έχεις πολλά να μάθεις και συ και εγώ…από ένα πυτζάμα πάρτυ λίγο πριν κλείσεις τα τριάντα ,με παρέα τη 5χρονη φίλη σου ,που σου χορεύει  μπαλέτο, σε μαθαίνει το κίτρινο στα αγγλικά και απλά σου λέει πως όταν αγαπάς κάνεις πολλές αγκαλιές!
Η αλήθεια βρίσκεται στα πιο μικρά πραγματάκια…τη βλέπεις βέβαια αλλά δεν την αντέχεις…είναι ντυμένη με αγάπη και πολύ μα πολύ αυθορμητισμό…τόσο πολύ που εσύ ο μέγας ρήτορας ,απλά δεν μπορείς να απαντήσεις …γιατί η αλήθεια του μικρού σου φίλου δεν μπορεί να επισκιαστεί με καμία ενηλικιωμένη τακτική!
Ζήτω λοιπόν στα πιο όμορφα λογάκια …τα παιδικά!


Σε σένα που σήμερα μου χάρισες το πρώτο μου πυτζάμα πάρτι….λίγο πριν τα τριάντα!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου